Logo no.boatexistence.com

Dør mirabella i fem mørke skjebner?

Innholdsfortegnelse:

Dør mirabella i fem mørke skjebner?
Dør mirabella i fem mørke skjebner?

Video: Dør mirabella i fem mørke skjebner?

Video: Dør mirabella i fem mørke skjebner?
Video: Encanto 🦋✨🌈 Космическое детское йога-приключение! 2024, Kan
Anonim

Til slutt holder hun løftet til seg selv og lar ikke de døde dronningene eie og ødelegge Mirabella slik de gjorde mot henne. I sluttstriden om Five Dark Fates blir Mirabella og Katharine gjenforent i ånden som en del av tåken og ødelegger den siste av de døde dronningene.

Dør Mirabella?

Ta kontroll over Katharines kropp som stikker Mirabella som ikke kan komme seg unna. I stedet for å få de vandøde til å ta kroppen hennes, ber hun Katharine om å avslutte livet med et svelg.

Ender Mirabella med Joseph?

Jules tilgir Joseph for å være utro mot henne med Mirabella, og de gjenopptar forholdet. Det antas også at Arsinoe ødela kjærlighetsformelen Madrigal kastet på Jules og Joseph kan være grunnen til at han var utro med Mirabella.

Hvem blir dronning av Fennbirn?

Mirabella: En av trillingdronningene var bestemt til å gå inn i kampen til døden for å bli dronning-kronet av Fennbirn Island. Hun er en elementær, noe som betyr at hun kan kontrollere jord, luft, ild, vann eller vær, og er ugjennomtrengelig for kulde og varme.

Hvem ender Katherine opp med i tre mørke kroner?

Begge vil bli behandlet når Katharine er erklært som dronning. Rho tatoverer kronen på hodet hennes, templet gir full støtte, og Katharine blir bedt om å velge sin kongegemal. Hun velger Nicolas, og de to gifter seg. Fanger: Katharine besøker søstrene sine i cellen deres.

Anbefalt: