Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer mastodontforbund?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer mastodontforbund?
Hvordan fungerer mastodontforbund?

Video: Hvordan fungerer mastodontforbund?

Video: Hvordan fungerer mastodontforbund?
Video: Hva er et VPN og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, Kan
Anonim

Den fødererte tidslinjen er litt mer komplisert. Mastodon-utvikleren Eugen Rochko sammenlignet føderasjon som en helhet med e-post «Det betyr at brukere er spredt over forskjellige, uavhengige samfunn, men likevel forblir enhetlige i deres evne til å samhandle med hverandre», skrev han i et middels innlegg.

Hvordan fungerer Fediverse?

The Fediverse (en sammensetning av "føderasjon" og "univers") er et ensemble av fødererte (dvs. sammenkoblede) servere som brukes til webpublisering (dvs. sosiale nettverk, mikroblogging, blogging eller nettsteder) og filhosting, men som, selv om de er vert for uavhengig, kan kommunisere med hverandre.

Hva er Mastodon Federated?

Mastodon, grunnlagt 5. oktober 2016 av Eugen Rochko, kaller seg en " føderasjon" som består av tusenvis av fellesskap, lik Reddit og med tidslinjer omtrent som Twitter. Som alle sosiale nettverk kan brukere opprette profiler, legge ut bilder, meldinger og videoer, mens de følger andre brukere.

Hvordan bruker du en Mastodont?

Dette enkle verktøyet fungerer som alle andre Twitter-apper, og hjelper venner med å finne hverandre på tvers av sosiale nettverk. Bare klikk på Twitter-knappen til venstre, og logg på Twitter-kontoen din. Klikk deretter Mastodon-knappen til høyre og logg inn på Mastodon. Etter det følger du bare instruksjonene!

Hvem kontrollerer Mastodon?

Vi snakket med Eugen Rochko fra Tyskland, som grunnla Mastodon i 2016. Rochko administrerer hovedinstansen Mastodon. social, som for tiden er hjemsted for over 4 lakh brukere, mens andre forekomster eies og modereres helt atskilt fra flaggskipforekomsten hans.

Anbefalt: