Logo no.boatexistence.com

Hva er altin-belegg?

Innholdsfortegnelse:

Hva er altin-belegg?
Hva er altin-belegg?

Video: Hva er altin-belegg?

Video: Hva er altin-belegg?
Video: Hva er altinn-integrasjonen? 2024, Kan
Anonim

Calico Aluminium Titanium Nitride (AlTiN) er et hardt belegg som løser mange tribologiske problemer med komponenter som kan belegges ved temperaturer på 450°C - 475°C. Calico-AlTiN brukes vanligvis på stål, herdet stål og rustfrie stålmaterialer der høy slitestyrke og smøreevne er nødvendig.

Hva brukes AlTiN-belegg til?

Aluminiumtitannitrid (AlTiN)

Aluminiumtitannitrid (AlTiN) er belegget du trenger. Utformingen av vårt AlTiN-belegg gir eksepsjonell oksidasjonsmotstand og ekstrem hardhet Dette belegget fungerer godt i svært krevende skjæreverktøyapplikasjoner, spesielt når verktøy skyves til maks.

Er AlTiN-belegg bra for aluminium?

AlTiN Nano

Overlegne resultater, forlenget verktøylevetid og reduserte syklustider i forhold til tradisjonelle AlTiN-belegg i krevende bruksområder der oppsett minimerer utløp og vibrasjoner. Anbef alt ikke for bruk i aluminium og aluminiumslegeringer.

Hvilken farge er AlTiN-belegget?

Oksydasjonsstarttemperaturen er 900°C, som er en av de høyeste kommersielt tilgjengelige oksidasjonstemperaturene for et PVD-belegg. RobbJacks AlTiN-belegg har en fiolettsvart farge og hardhetsegenskapene kan skreddersys ved å variere aluminiuminnholdet i belegget.

Hva gjør titanbelegg?

Titaniumnitrid (TiN)-belegg er slitesterkt, inert og reduserer friksjon. Bruk den på skjæreverktøy, stanser, dyser og sprøytestøpekomponenter for å forbedre verktøyets levetid to til ti ganger, eller mer, i forhold til ubestrøket verktøy.

Anbefalt: