Logo no.boatexistence.com

Hvor hekker amerikanske tårnfalk?

Innholdsfortegnelse:

Hvor hekker amerikanske tårnfalk?
Hvor hekker amerikanske tårnfalk?

Video: Hvor hekker amerikanske tårnfalk?

Video: Hvor hekker amerikanske tårnfalk?
Video: Full Story of Kestrel Couple's First Year 🦅 | Full Story | Athena & Apollo | Robert E Fuller 2024, Kan
Anonim

Tårnfalkene hekker i hulrom i trær; på steder der det er få store døde snakker for å gi reirplasser, kan de stole på hekkekasser som er satt opp for dem av naturvernere.

Hvor hekker tårnfalkene?

Tårnfalkene hekker i hull i trær eller på en avsats på klipper eller bygninger og bare fore hullet eller kanten med pinner og halm. Tårnfalk bygger ikke sine egne reir, men bruker reir bygget av andre arter.

Hvor kan jeg se en amerikansk tårnfalk?

Amerikanske tårnfalk finnes i det meste av Nord-Amerika, Mellom-Amerika og Sør-Amerika. I deres nordlige utbredelse finnes de i Canada og Alaska i hekkesesongen om sommeren. Når vinteren setter inn, setter de kursen mot varmere himmelstrøk.

Hva spiser en amerikansk tårnfalk?

Det kan være tøft å være en av de minste rovfuglene. Til tross for sin voldsomme livsstil, ender amerikanske tårnfalk som byttedyr for større fugler som Northern Goshawks, Red-tailed Hawks, Barn Owls, American Crows, og Sharp-shinned og Cooper's Hawks, også som rotteslanger, maisslanger og til og med ildmaur.

Hvilken tid på året hekker amerikanske tårnfalk?

Amerikanske falker yngler en gang i året. Hekkesesongen kan variere med utbredelsen, men de fleste populasjoner hekker i tidlig vår til sensommer.

Anbefalt: