Logo no.boatexistence.com

Gjør kay-smykkevurderinger?

Innholdsfortegnelse:

Gjør kay-smykkevurderinger?
Gjør kay-smykkevurderinger?

Video: Gjør kay-smykkevurderinger?

Video: Gjør kay-smykkevurderinger?
Video: KAY JEWELERS REVIEW! DON'T BUY ON KAY JEWELERS Before Watching THIS VIDEO! KAY.COM 2024, Kan
Anonim

Får jeg en sertifisert vurdering? Hvert kjøp av diamanter og fine smykker hos Kay's Fine Jewelry (over $1000) leveres med en sertifisert laboratorievurdering for forsikrings- og evalueringsformål. Denne vurderingen er ikke utført av KFJ.

Gjør gullsmeder gratis vurderinger?

Ofte vil en lokal gullsmed, gull- eller diamantbørs eller pantelånerbutikk i nærheten av deg gi en vurdering gratis, spesielt hvis du er en vanlig kunde. Husk at en takst ofte er høyere enn det du måtte betale for den samme varen i en smykkebutikk, men kan være nyttig for forsikrings- eller skatteformål.

Kan enhver gullsmed gjøre en vurdering?

Nesten alle smykkebutikker tilbyr vurderingerMange smykkebutikker har en smykketakstmann i staben. Du kan ofte kontakte smykkebutikken på forhånd for å avtale en avtale for å få smykkene dine vurdert foran deg. Et annet alternativ er å gå til en uavhengig takstmann for diamantsmykker.

Har Kay Jewellers diamanttestere?

Diamond TestingDet er derfor vi bruker vår innovative og proprietære Gemscope-teknologi for å vurdere smykkene dine og holde dem sikre. Hos KAY tar vi diamantintegritet og din tilfredshet på alvor.

Hvordan vet du om en diamant er ekte med en lommelykt?

En gnisttest er rask og enkel å gjøre siden alt du trenger er øynene dine. Bare hold diamanten din under en vanlig lampe og observer de lyse skimrene av lys som spretter av diamanten En ekte diamant gir en eksepsjonell gnist siden den reflekterer hvitt lys ekstremt godt.

Anbefalt: