Logo no.boatexistence.com

Drap origami foreldrene hennes?

Innholdsfortegnelse:

Drap origami foreldrene hennes?
Drap origami foreldrene hennes?

Video: Drap origami foreldrene hennes?

Video: Drap origami foreldrene hennes?
Video: Самые красивые актрисы Франции/ ТОП-10/Beauties of France/ TOP-10/ 2024, Juli
Anonim

Origami ble imidlertid bevist feil bare noen øyeblikk etter at hun avverget Phantom, og sannheten slo henne veldig hardt. Idet hun gjenkjente den omfattende skaden forårsaket av Origamis lysstråler og husket silhuetten til en engel, forsto hun hvem som drepte foreldrene hennes-Origami selv.

Reddet Shido Origami-foreldre?

Han innser at Origamis foreldre utilsiktet ble drept av fremtidige Origami selv, og dermed fikk hun til å gå omvendt. Shido redder og trøster forbi Origami.

Hva skjedde origami Tobiichi?

Etter langvarig eksponering for negative følelser da hun fant ut at det var hun som drepte foreldrene, forvandlet Origami seg til hennes andre form, som ifølge Wescott er sann form for ånder i den grensende dimensjonen. Mens hun er i denne formen, blir hennes astralkjole og angrep mørkere i fargen.

What dere er Origami Date A Live?

Origami Tobiichi er en av hovedheltinnene i Date A Live. Hun er medlem av AST (Anti-Spirit Team) som bærer nag til ånder på grunn av foreldrenes død i hendene på en ånd. Hun blir senere en ånd selv, og blir senere avslørt for å være den som drepte foreldrene hennes, som hun får vite.

Hvem er den sterkeste ånden i DATE A LIVE?

Den mektigste Spirit vi har sett i aksjon er Inverse Origami. Statistikken hennes (ja, det er reelle tall som du kan slå opp for hver karakter) oppveier stort sett alle andre med en betydelig margin bortsett fra Mio. Jeg ser mye av Mukuro og Kurumi her.

Anbefalt: