Logo no.boatexistence.com

Er hovedstridsvogner foreldet?

Innholdsfortegnelse:

Er hovedstridsvogner foreldet?
Er hovedstridsvogner foreldet?

Video: Er hovedstridsvogner foreldet?

Video: Er hovedstridsvogner foreldet?
Video: Hvorfor Israels Merkava er en af ​​de bedste tanks, der nogensinde er produceret 2024, Kan
Anonim

Til tross for at tviler på at det er hevet over, forblir dens levedyktighet, hovedstridsvognen (MBT), ryggraden i mekaniserte styrker. … "Selvfølgelig vil det være ny teknologi og innovasjon som vil bli lagt til den, og kjøretøyet må tilpasses, men statusen til kampvognen vil forbli uendret. "

Blir stridsvogner foreldet?

Tanks vil bare bli foreldet for styrker som kan ødelegge byblokker uten gjengjeld og vil faktisk gjøre det. Pansrede, mobile tunge våpenplattformer vil ikke gå av moten, og selv om de er sårbare for luftangrep, har de en tendens til å være vanskelige å ødelegge under andre omstendigheter.

Er stridsvogner fortsatt relevante i dag?

I dag er tanken fortsatt en sentral del av de fleste militære. I følge International Institute for Strategic Studies er det 60 000 stridsvogner i aktiv tjeneste over hele verden.

Foregår tankkamper fortsatt?

Ifølge International Institute for Strategic Studies er det 60 000 stridsvogner i aktiv tjeneste over hele verden. Under den kalde krigen var tusenvis av stridsvogner basert nær Vest- og Øst-Tyskland som en potensiell invaderende eller defensiv styrke for et slag på den nordeuropeiske sletten.

Bruker Amerika stridsvogner?

A U. S. Army panserbrigade opererer vanligvis rundt 100 stridsvogner. Hæren har 16 panserbrigader som en del av en total styrke på 58 kampbrigader. M-1A2C er den siste varianten av Abrams som kommer i produksjon.

Anbefalt: