Logo no.boatexistence.com

Når ble mosserglass laget?

Innholdsfortegnelse:

Når ble mosserglass laget?
Når ble mosserglass laget?

Video: Når ble mosserglass laget?

Video: Når ble mosserglass laget?
Video: ble-nar-gun amv 2024, Kan
Anonim

I 1971 etablerte han Mosser Glass med en produktlinje som blander nye design med tidløse klassikere kjøpt fra Viking, L. G. Wright og selvfølgelig Cambridge Glass.

Hvor ble Mosser Glass laget?

Mosser Glass Inc. er et selskap i Cambridge, Ohio som har produsert gjenstander av presset glass siden 1971. Det ligger 80 miles øst for Columbus i et område ikke langt unna grensene til Pennsylvania og West Virginia. For mange år siden var dette området et arnested for glassprodusenter.

Er Mosser Glass samlebart?

Moser-glass regnes som en av de mest samlebare glasstypene som noen gang er støpt; fra forgylte antikke vaser til delikat blåste tumblere, den høye kvaliteten og den vakre designen til disse delene gjør dem til en favoritt blant glasssamlere over hele verden.

Hvem er Mosser?

Har vi en plass til deg. Mosser er en samling av historiske og vakkert renoverte leiligheter i livlige og pulserende nabolag i hele San Francisco, Oakland og Los Angeles. Vi blander vintage med moderne oppgraderinger på alle de riktige stedene, og finner den perfekte balansen mellom autentisk og fantastisk.

Er Mosser Glass-skåler mikrobølgeovnsikre?

Laget av slitesterkt flintglass. Skåler for enkel oppbevaring. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Anbefalt: