Logo no.boatexistence.com

Hvor begynte drillmusikken?

Innholdsfortegnelse:

Hvor begynte drillmusikken?
Hvor begynte drillmusikken?

Video: Hvor begynte drillmusikken?

Video: Hvor begynte drillmusikken?
Video: Dit hvor det begynte å snu 2024, Kan
Anonim

Hva er drillmusikk? Drillmusikk er en undersjanger av hiphop som oppsto i Chicagos South Side-område tidlig på 2010-tallet.

Hvem startet drillmusikk i Storbritannia?

Origins. 150, en gruppe fra Angell Town Estate, Brixton, blir ofte kreditert med banebrytende britisk drillmusikk. 150 medlemmer Stizzy Stickz, Grizzy, M Dargg og Perm er dedikerte eksponenter for den tidlige stilen, sammen med og veiledet av tidligere medlemmer av PDC.

Hvem oppfant drillmusikk?

Drill-rap oppsto i sørsiden av Chicago rundt 2011. King Louie regnes for å være en av de første drill-rapperne noensinne, og grunnleggeren av Drill-rap. Noen pionerer innen drill-rap var Chief Keef, Lil Reese, Lil Durk, Rondonumba9, LA Capone (R. I. P) og flere.

Hvor kom NY drill fra?

Brooklyn drill er en regional undersjanger av drillmusikk, sentrert i Brooklyn, New York, som begynte som avledet av drillmusikkscenen i Chicago og ble modifisert med 808 perkusjon og glidenoter av produsenter fra drillmusikkscenen i Storbritannia.

Hvem startet drillbevegelsen i Chicago?

«Alt vi hadde var King Louie,» sier DJ L, og husker vendepunktet til 2010-tallet. « Pac Man oppfant drillmusikk. Han var en av de første som sa "drill" og alt det der. Du har din L. E. P.

Anbefalt: