Logo no.boatexistence.com

Hva er jio set-top-boks?

Innholdsfortegnelse:

Hva er jio set-top-boks?
Hva er jio set-top-boks?

Video: Hva er jio set-top-boks?

Video: Hva er jio set-top-boks?
Video: Official Video: Humnava Mere Song | Jubin Nautiyal | Manoj Muntashir | Rocky - Shiv | Bhushan Kumar 2024, April
Anonim

Hva er Jio Fiber set-top-boks? … Den gratis Jio Fiber set-top-boksen er en Android-basert strømmemediespiller som abonnenter kan koble til TV-ene sine ved hjelp av en HDMI-tilkobling Set-top-boksen leveres med en Bluetooth-basert fjernkontroll kontroll, HDMI-kabel, Ethernet-kabel og en hurtigveiledning.

Er Jio set-top-boks ledig?

JioFiber nye planer gir ubegrenset data, 4K set-top-boks med gratis tilgang til 12 OTT-tjenester og mer forklart.

Hva er set-top-boks i Jio-fiber?

Reliance Jio Fiber set-top-boks: Det er en Android-basert strømmemediespiller som abonnenter kan koble til TV-ene sine ved hjelp av en HDMI-tilkobling. Den har en Bluetooth-basert fjernkontroll, HDMI-kabel, Ethernet-kabel og en hurtigstartguide.

Er Jio set-top-boks nødvendig?

You don't need it. Det faktum at JioFiber lar deg ikke bare streame innhold på nettet, men også se vanlige TV-kanaler, utgjør en ny utfordring for DTH-tjenesteleverandører.

Har Jio set-top-boks Netflix?

Jio Support

Jio tilbyr Netflix-abonnement til sine JioFiber-kunder på utvalgte planer uten ekstra kostnad. Med Netflix kan kundene se ubegrenset med filmer og TV-serier fra Hollywood til Bollywood, indiske regionale filmer og populære TV-serier, når som helst og hvor som helst på sine mobile enheter.

Anbefalt: