Logo no.boatexistence.com

Kan du være en deckhand uten erfaring?

Innholdsfortegnelse:

Kan du være en deckhand uten erfaring?
Kan du være en deckhand uten erfaring?

Video: Kan du være en deckhand uten erfaring?

Video: Kan du være en deckhand uten erfaring?
Video: How To Get A Job On A Yacht With NO EXPERIENCE | Tips For Aspiring Yacht Deckhands And Stews 2024, Kan
Anonim

Hvordan blir du en deckhand uten erfaring? Du kan enten søke på ukvalifiserte dekkhåndstillinger på startnivå eller gå på en maritim opplæringsskole.

Kan hvem som helst være dekkhånd?

Du kan bli dekksmann på et stort skip eller båt uten erfaring. Imidlertid kan alle som ønsker å sikre seg en høyere rangert jobb i den maritime industrien måtte gå på en marineopplæringsskole eller søke på nybegynnerstillinger.

Trenger jeg kvalifikasjoner for å være deckhand?

Dekksarbeidere trenger ikke å ha båtkvalifikasjoner, men det er en fordel å ha dem. Generelle sjøfartskunnskaper forventes. Dekksarbeidere bør ideelt sett ha litt kunnskap og erfaring innen navigasjon, båthåndtering, motorer og radioutstyr.

Er det vanskelig å få en dekkjobb?

Deckhand-jobber er ekstremt konkurransedyktige, hvis du ønsker å sikre deg en stilling som Deckhand men ikke er sikker på hvor du skal begynne, sjekk ut våre valg av Crew Accommodations. Det er også en fin måte å skape nettverk og få din første Deckhand-jobb. Dockwalking er et annet flott verktøy for å hjelpe deg når du leter etter dekksarbeiderjobber.

Hva er kaptein Lees lønn?

Captain Lee tjener angivelig et sted mellom $95 000 og $130 000 per år. Han har vært i bransjen i nesten 40 år og er en del av et realityprogram på et populært nettverk, så det er sannsynlig at han tjener nærmere det høyere beløpet enn det lavere.

Anbefalt: