Logo no.boatexistence.com

Hva legges inn i et datasystem?

Innholdsfortegnelse:

Hva legges inn i et datasystem?
Hva legges inn i et datasystem?

Video: Hva legges inn i et datasystem?

Video: Hva legges inn i et datasystem?
Video: Как добраться до Манхэттена поездом из аэропорта имени Джона Кеннеди | Путеводитель по Нью-Йорку 2024, Kan
Anonim

Inndata refererer til all informasjon, eller data, som sendes til en datamaskin for behandling … For å si det enkelt, er inndata handlingen å legge inn data i en datamaskin. Når dataene er lagt inn i datamaskinen, kan de behandles og den instruksjonen som ble kommandert, kan utføres.

Hva legges inn i et datasystem?

En inndataenhet er noe du kobler til en datamaskin som sender informasjon til datamaskinen. En utenhet er noe du kobler til en datamaskin som har informasjon sendt til seg.

Hvordan legges data inn i et datasystem?

Inndata: Få data fra brukeren til datamaskinen. Noen inndata kan gå direkte til datamaskinen for behandlingInndata i denne kategorien inkluderer strekkoder, tale som kommer inn i datamaskinen gjennom en mikrofon, og data som legges inn ved hjelp av en enhet som konverterer bevegelser til handling på skjermen.

Hva sendes ut i et datasystem?

Data generert av en datamaskin omtales som utdata. Dette inkluderer data produsert på programvarenivå, for eksempel resultatet av en beregning, eller på et fysisk nivå, for eksempel et trykt dokument. … Den mest brukte utdataenheten er datamaskinens skjerm, som viser data på en skjerm.

Hvilke enheter lar data legges inn i en datamaskin?

Datamaskinen din kan godta inndata fra utallige typer eksterne enheter, hver utformet for å imøtekomme bestemte typer data

  • Tastatur. …
  • Pekeenheter. …
  • Datastasjoner. …
  • Lyd-/videoenheter. …
  • MIDI-enheter. …
  • Spesialisert maskinvare.

Anbefalt: