Logo no.boatexistence.com

Kan interreligiøse ekteskap fungere?

Innholdsfortegnelse:

Kan interreligiøse ekteskap fungere?
Kan interreligiøse ekteskap fungere?

Video: Kan interreligiøse ekteskap fungere?

Video: Kan interreligiøse ekteskap fungere?
Video: How to make your INTERFAITH relationship work 2024, Kan
Anonim

Generelt sett kan mennesker fra forskjellige trosretninger gifte seg og lykkes med å bli sammen hvis de er enige om hvilken religion de skal praktisere eller hvis de er enige om at de ikke er religiøse og gjør det ikke anser seg selv for å være av noen religiøs overbevisning. Nøkkelordene er om de er enige.

Hvor vellykket er interreligiøse ekteskap?

Undersøkelsen fant at frekvensen for interreligiøse ekteskap i Amerika er rundt 42 % Men, sier forfatter Stanley Fish, mange par av forskjellige trosretninger som bestemmer seg for å gifte seg vet ikke hva de går inn på. … Noen av problemene med interreligiøse ekteskap oppstår selv om den ene partneren konverterer til den andres religion.

Svikter interreligiøse ekteskap?

Ja, tverreligiøse ekteskap og forhold slutter ofte, så mye er sant. De slutter fordi folk utroer hverandre, har pengeproblemer, på grunn av seksuell uforenlighet eller på grunn av kjedsomhet. De slutter av alle de samme grunnene som relasjoner med samme tro gjør.

Kan et forhold fungere hvis du har forskjellige religiøse syn?

«Den viktigste ressursen i et tverrreligiøst forhold er respekt,» sier Masini. « Du kan være enig i å være uenig - men du kan ikke miste respekt og få ting til å fungere. Erkjenn dine religiøse forskjeller og ha åpne samtaler [om dem] gjennom hele forholdet ditt, men respekter alltid hverandres religioner.»

Er interreligiøst ekteskap en synd?

Nesten alle kristne kirkesamfunn tillater interkirkelige ekteskap, men når det gjelder interreligiøse ekteskap, advarer mange kristne kirkesamfunn mot det, og siterer vers i den kristne bibel som forbyr det, for eksempel 2. Korinterbrev 6:14–15, mens visse kristne kirkesamfunn har tatt hensyn til …

Anbefalt: