Logo no.boatexistence.com

Hvorfor service bakre differensial?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor service bakre differensial?
Hvorfor service bakre differensial?

Video: Hvorfor service bakre differensial?

Video: Hvorfor service bakre differensial?
Video: Volvo Haldex AWD System Service DIY (Volvo S60, S80, V70, XC70, XC60, & V60 - Volvo P3 Chassis) 2024, Kan
Anonim

Garene inne i den bakre differensialen er badet i girolje, som smører girene og lagrene og kjøler dem ned for å forhindre overoppheting. Væsken brytes ned over tid, og metallspåner fra girene og lagrene samler seg i væsken. En gang i blant må differensialvæske skiftes ut.

Er differensi altjeneste nødvendig?

De fleste produsenter anbefaler at differensialvæsken skiftes hver 30.000 til 60.000 mil. Det er en rotete jobb, og bør gjøres av en autorisert mekaniker.

Hvorfor bør jeg utføre service på den bakre differensialen?

De fleste differensialer trenger et væskeskifte ved ca. 50 000 miles Hvis det står for lenge eller hvis væsken begynner å bli lav, vil differensialen bli støyende og kan til slutt svikte. Hvis det skjer, kan girene gripe seg, låse bakhjulene og potensielt forårsake mye skade eller til og med en ulykke.

Hvor mye koster bakre differensialservice?

Kombinert med de få timene med arbeidskraft som kreves for utskifting av dem, er den typiske differensialkostnaden for reparasjon mellom $200 og $400 Hvis gir er påkrevd, hopper dette tallet en haug. Reparasjoner av bakre differensialer som inkluderer et nytt girsett kan være $1 500 eller enda høyere mellom deler og arbeidet for å erstatte dem.

Hva er den bakre differensi altjenesten?

Giroljen i den bakre differensialen smører og forhindrer slitasje i de bakre girene Unnlatelse av å skifte differensialolje regelmessig vil få de samme konsekvensene som å aldri skifte motor eller girkasse smøremidler. … Når det først skjer, er det bare et spørsmål om tid før girene binder seg og selvdestruerer.

Anbefalt: