Logo no.boatexistence.com

Hva betyr en fôret kjole?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr en fôret kjole?
Hva betyr en fôret kjole?

Video: Hva betyr en fôret kjole?

Video: Hva betyr en fôret kjole?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Juli
Anonim

Ufôrede plagg er laget av kun ett lag stoff. Ufôrede plagg tillater vanligvis friere bevegelse og ventilasjon enn fôrede plagg, noe som betyr at de vil være litt kjøligere og derfor perfekte for en varm dag.

Hva betyr det hvis en kjole er foret?

I sying og skreddersøm er en fôr et indre lag av stoff, pels eller annet materiale satt inn i klær, hatter, bagasje, gardiner, håndvesker og lignende gjenstander. … Et fôr reduserer slitasjebelastningen på klærne, og forlenger levetiden til det fôrede plagget.

Trenger du for en kjole?

Når det kommer til kjoler, bør det brukes fôr i kjoler laget av stivere stoffer, eller stoffer som har en tendens til å feste seg til huden. Akkurat som med skjørt, vil ikke fôr være nødvendig for de fleste flytende sommerkjoler.

Hva betyr dobbeltfôret i klær?

Definisjon- Dette er når ekstra stoff er lagt inn i hetten som fôr. Dette fôret kan ha en matchende eller kontrastfarge og vil gi plagget ekstra varme, et stilig utseende samt forbedret ytelse.

Hva heter fôret under en kjole?

A crinoline /ˈkrɪn. əl. ɪn/ er en stiv eller strukturert underkjole designet for å holde frem en kvinnes skjørt, populær til forskjellige tider siden midten av 1800-tallet. Opprinnelig ble krinolin beskrevet som et stivt stoff laget av hestehår ("crin") og bomull eller lin som ble brukt til å lage underskjørt og som kjolefôr.

Anbefalt: