Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre mbm eller lnmiit?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre mbm eller lnmiit?
Hvilken er bedre mbm eller lnmiit?

Video: Hvilken er bedre mbm eller lnmiit?

Video: Hvilken er bedre mbm eller lnmiit?
Video: Den Røde Tråd 2024, Juli
Anonim

LNMIIT er bedre hvis du vil bli med på IT-høyskolen, er LNMIIT et godt alternativ. Absolutt MBM Jodhpur er bedre ikke bare i rangeringer, men også i plasseringer, infra osv. Absolutt er MBM Jodhpur bedre ikke bare i rangeringer, men også i plasseringer, infra osv.

Er LNMIIT bedre enn nit?

Selv om grensen for NIT-er er høyere enn for LNMIIT på grunn av NIT-taggen, men LNMIIT er bedre!!!! … Hvis du er interessert i koding eller programmering, er det det beste stedet for deg, ettersom LNMIIT har en av de beste kodekulturene blant ingeniørhøgskoler.

Er LNMIIT bedre enn Iiits?

Denne høyskolen er for mye god når det gjelder plassering og akademisk. LM institutt for informasjonsteknologi er et bra institutt, men det er likevel et privat institutt og ikke sammenlignbart med IIIT. Du bør definitivt gå til IIIT, kota siden det kanskje ikke virker bedre i dag, men i neste 4 år, vil du se en enorm forbedring.

Hvilken er bedre Vit eller LNMIIT?

LnMIIT Jaipur er en statlig høyskole og er langt bedre enn VIT, som er en privat høyskole. … Først av alt er elektronikk- og kommunikasjonsingeniørgrenen til lnmiit Jaipur veldig god, og definitivt 99 % av studentene får plass hvert år med en gjennomsnittlig pakke på 12 lakh per år, som kan sammenlignes med NITs.

Hvilken filial er best i LNMIIT?

LNMIIT-plasseringer 2020 ble avsluttet med 92 prosent suksessrate. Over 500 studenter ble plassert i anerkjente selskaper, som Amazon, Google India, OLX og American Express. Informatikk- og ingeniørfag viste seg å være grenen med den høyeste lønnspakken som tilbys.

Anbefalt: