Logo no.boatexistence.com

Når døde paco de lucia?

Innholdsfortegnelse:

Når døde paco de lucia?
Når døde paco de lucia?

Video: Når døde paco de lucia?

Video: Når døde paco de lucia?
Video: Paco De Lucia, Al Di Meola and John McLaughlin live in Modena 2024, Kan
Anonim

Francisco Gustavo Sánchez Gómez, kjent som Paco de Lucía, var en spansk virtuos flamenco-gitarist, komponist og plateprodusent. Han var en ledende talsmann for den nye flamencostilen, og var en av de første flamencogitaristene som forgrenet seg til klassisk og jazz.

Hvor gammel var Paco de Lucia da han døde?

Den verdenskjente spanske gitaristen Paco de Lucia døde i en alder av 66 i Mexico, etter sigende av et hjerteinfarkt mens han lekte med barna sine på en strand. Dødsfallet til en av de mest berømte flamencogitaristene ble kunngjort av ordførerens kontor i Algeciras, Sør-Spania, hvor han ble født.

Hva døde Paco de Lucia av?

Paco de Lucia, av hans fans og kritikere ansett for å være verdens største flamenco-gitarist, døde onsdag i Mexico av et hjerteinfarkt.

Var Paco de Lucia selvlært?

Han trent sammen med sin far og bror fra han var fem år Han mestret kunsten å flamencogitar ved 11-årsdagen sin, og debuterte offentlig på Radio Algeciras i 1958. Et år senere mottok han en spesiell pris på Festival Concurso International Flamenco de Jerez de la Frontera.

Hvor mange timer om dagen øvde Paco de Lucia?

Paco de Lucia var en perfeksjonist; han øvde ustanselig i timevis hver dag. Med egne ord øvde han minst 11 timer hver dag.

Anbefalt: