Logo no.boatexistence.com

Hva er backgoging?

Innholdsfortegnelse:

Hva er backgoging?
Hva er backgoging?

Video: Hva er backgoging?

Video: Hva er backgoging?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

fjerning av sveisemetall og uedelt metall fra sveiserotsiden av en sveiset skjøt for å lette fullstendig sammensmelting og fullstendig skjøtpenetrasjon ved påfølgende sveising fra den siden.

Hva er hensikten med rygghull?

fjerning av sveisemetall og uedelt metall fra den andre siden av en delvis sveiset skjøt for å sikre fullstendig penetrering ved påfølgende sveising fra den siden.

Hva er definisjonen på rygghull?

[′bak ‚gau̇j·iŋ] (metallurgi) Elimineringen av overflødig materiale fra både sveisemetall og basismetall på motsatt side av en delvis sveiset skjøt; det dannes et spor eller en skråkant for å lette fullstendig gjennomtrengning av fuger.

Hva er årsaken til at noen sveiser baksetter?

Hvorfor er Back Gouging nødvendig? Ryggmejslingsprosedyrer er implementert der det ikke er mulig å garantere konsistensen til en sveiserot Dette kan være av flere årsaker, men er først og fremst der maskinering av en nøyaktig sveiseforberedelse ikke er økonomisk forsvarlig eller praktisk mulig.

Hva er meningen med huling ved sveising?

Møsing er begrepet for å definere en type korrosjon som oppstår på en metallisk overflate der det dannes et hull, spor eller fordypning. Innen sveising har fuging vært et krav i mange år i flere bransjer og applikasjoner – og er en metode for å granske.

Anbefalt: