Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer en tcm?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en tcm?
Hvordan fungerer en tcm?

Video: Hvordan fungerer en tcm?

Video: Hvordan fungerer en tcm?
Video: Lymfesystemet og TCM 2024, Kan
Anonim

TCM er basert på teorier om qi, en vital energi, som sies å flyte langs kanaler som kalles meridianer og hjelpe kroppen til å opprettholde helse I akupunktur punkterer nåler huden å benytte noen av de hundrevis av punktene på meridianene der strømmen av qi kan omdirigeres for å gjenopprette helsen.

Hvordan fungerer kinesisk urtemedisin?

Kinesisk urtemedisin er en del av et større helbredelsessystem k alt tradisjonell kinesisk medisin. Urter er foreskrevet for å gjenopprette energibalansen til de motstridende energikreftene - Yin og Yang - som går gjennom usynlige kanaler i kroppen.

Hvordan ser tradisjonell kinesisk medisin på kroppen?

Et medisinsk system som har blitt brukt i tusenvis av år for å forebygge, diagnostisere og behandle sykdom. Den er basert på troen på at qi (kroppens vitale energi) flyter langs meridianer (kanaler) i kroppen og holder en persons åndelige, emosjonelle, mentale og fysiske helse i balanse.

Hvor lang tid tar det før TCM fungerer?

Hvor lang tid tar det før kinesiske urter virker? Roofener sier at behandlingen kan vare mellom én eller to uker til mye lenger «Hvis vi behandler feber eller hoste, vil du være flink til å gå ganske raskt. Men hvis du har en 40-årig historie med helseproblemer og flere kroniske sykdommer, vil det ta mye lengre tid.»

Hva kan TCM gjøre?

“Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) behandler en rekke problemer og tilnærminger til behandling av plager fra et helhetlig perspektiv En rekke symptomer kan behandles som smerte, IBS, kolitt, infertilitet nevropati, leddgikt, søvnløshet, stress og depresjon. TCM kan også behandle kroniske og/eller akutte problemer.»

Anbefalt: