Logo no.boatexistence.com

Er vibrasjonsdempere bra?

Innholdsfortegnelse:

Er vibrasjonsdempere bra?
Er vibrasjonsdempere bra?

Video: Er vibrasjonsdempere bra?

Video: Er vibrasjonsdempere bra?
Video: 20 товаров для автомобиля с Алиэкспресс, автотовары №30 2024, Juli
Anonim

Det er ingen avgjørende bevis at de kan redusere effektene eller forhindre tennisalbue, kan hjelpe slagene dine eller forbedre spillet ditt, men hvis du føler deg mer komfortabel med en demper, eller du liker estetikken ved å legge dem til racketen din, prøv dem!

Hva gjør vibrasjonsdemper?

En vibrasjonsdemper er en liten mekanisme som er laget av gummi og satt inn i en strengseng nær skuldrene og halsen på racketen. … Hovedformålet med en vibrasjonsdemper er å redusere mengden vibrasjon du føler når en tennisball treffer strengene dine

Er dempere bra?

For å redusere lyden og vibrasjonen på racketen, er en tennisdemper det beste valgetDet er mange spillere som sier at denne vibrasjonen har en innvirkning på spillet deres, og derfor er det nyttig å bruke en demper. Det er mange fordeler med å bruke demperne, og mange spillere brukte dem.

Slites vibrasjonsdempere ut?

Så vidt jeg vet dempere dør ikke ut, er det like etter en stund du kanskje bestemmer deg for å bytte eller kjøpe en ny.

Gjør dempere noe tennis?

En tennisdempers hovedfunksjon er å redusere ping-lyden som oppstår når spillere slår en ball uten en demper Den lyden er irriterende eller støtende for mange spillere, så folk ofte avhengig av dempere. Men, til tross for populær tro, forhindrer eller hjelper ikke tennisdempere med problemer, for eksempel tennisalbue.

Anbefalt: