Logo no.boatexistence.com

Vil tiffany fikse et ødelagt armbånd?

Innholdsfortegnelse:

Vil tiffany fikse et ødelagt armbånd?
Vil tiffany fikse et ødelagt armbånd?

Video: Vil tiffany fikse et ødelagt armbånd?

Video: Vil tiffany fikse et ødelagt armbånd?
Video: The most needed Tiffany bracelet hack! #Short 2024, Juli
Anonim

Tiffany vil mest sannsynlig fikse et ødelagt armbånd, men vilkår kan gjelde. … Besøk dem i din lokale Tiffany-butikk, eller ring dem på kundeservicelinjen deres. Du har kjøpt noe som er ment å vare, og de vil gjøre sitt beste for å opprettholde det.

Har Tiffanys livstidsgaranti?

Vi er stolte av å tilby kontinuerlig førsteklasses service, inkludert pleie og reparasjon, gratis ringpolering og en full livstidsgaranti.

Kan juveler reparere ødelagte armbånd?

Gullsmeden tar armbåndet og reparerer bruddet i armbåndet med loddemetall, en metallblanding som har et lavt smeltepunkt. Loddemetallet holder de ødelagte delene sammen (som et lim), og det lave smeltepunktet gjør at det kan varmes opp uten å påvirke resten av armbåndet.

Hvor lang er Tiffany-garantien?

Tiffany-klokker er garantert av Tiffany and Company, et New York-selskap ("Tiffany"), for en garantiperiode på tjuefire (24) måneder fra kjøpsdatoenunder vilkårene og betingelsene for den begrensede garantien.

Varer Tiffany-smykker evig?

Hvis du tar rimelig godt vare på disse øredobbene bør de vare hele livet, og litt til. Øredobber tåler vanligvis ikke mye misbruk, så du trenger ikke å bekymre deg for å slite metallet. Bare ikke mist dem.

Anbefalt: