Logo no.boatexistence.com

Hva er beslutningsbalansen?

Innholdsfortegnelse:

Hva er beslutningsbalansen?
Hva er beslutningsbalansen?

Video: Hva er beslutningsbalansen?

Video: Hva er beslutningsbalansen?
Video: The TRIAL BALANCE Explained (Full Example!) 2024, Juli
Anonim

En beslutningsbalanse eller beslutningsbalanse er en tabellbasert metode for å representere fordeler og ulemper ved forskjellige valg og for å hjelpe noen med å bestemme hva de skal gjøre i en bestemt situasjon.

Hvordan fungerer en beslutningsbalanse?

A Decisional Balance-regneark er en enkelt side delt inn i 4 kvadranter og stiller 4 spørsmål De 2 kvadrantene som utgjør kolonnen til venstre representerer SUSTAIN TALK og stiller 2 spørsmål: Hva er de gode tingene med å IKKE endre seg, og hva er de ikke så gode tingene med å endre (den nåværende oppførselen).

Hva er beslutningsbalanseverktøyet?

Beslutningsbalanseskalaen er et 20-elements selvrapporteringsmål som vurderer en persons fordeler og ulemper ved å drikke alkohol og annen helseatferd.

Hva er beslutningsbalanse i transteoretisk modell?

Beslutningsbalanse

Når et individ er i forhåndskontemplasjonsstadiet, proffene til fordel for atferdsendring oppveies av de relative ulempene for endring og til fordel for å opprettholde den eksisterende atferden.

Hva er hensikten med beslutningsbalanse?

En beslutningsbalanse eller beslutningsbalanse er en tabellbasert metode for å representere fordeler og ulemper ved ulike valg og for å hjelpe noen med å bestemme hva de skal gjøre i en bestemt situasjon.

Anbefalt: