Logo no.boatexistence.com

Når skal man bruke løftere?

Innholdsfortegnelse:

Når skal man bruke løftere?
Når skal man bruke løftere?

Video: Når skal man bruke løftere?

Video: Når skal man bruke løftere?
Video: Should You Wear Weightlifting Shoes? |#AskSquatU Show Ep. 18| 2024, Juli
Anonim

Viktig informasjonsvarsel: " Løftesko er kun for vektløfting," sier Forzaglia. Det betyr at hvis du kjører knebøy bak eller foran, rengjør og rykker, napper eller knebøy over hodet, vil de sannsynligvis hjelpe deg, og det spiller ingen rolle om du går for en PR eller jobber med en lettere vekt.

Bør jeg få løftere for CrossFit?

Enhver seriøs CrossFit-deltaker bør definitivt få et godt par olympiske løftesko, gitt det høye volumet av olympiske løft på trening utenfor WODs. Hvis du trener CrossFit bare for generell helse og kondisjon, er det egentlig ikke nødvendig.

Blir du løftere for markløft?

Løftestropper og omslag er fine, men ikke nødvendige. Men sko er avgjørende. For enkelhets skyld anbefaler trenere hos Barbell Logic at de fleste løftere markløfter i løfteskoene. Trening hjemme kan være et unntak, men de fleste løftemiljøer krever at du er skodd.

Hvorfor bør du bruke løftere?

Vektløftersko har hevet hæl. Dette er en enorm fordel, siden det lar deg sette deg på huk i en dypere posisjon gjennom økt ankelbevegelse. Dette vil hjelpe deg med å forbedre din generelle posisjon også, ettersom du vil finne deg selv å sitte mer oppreist.

Er løftere bra for knebøy foran?

The front squat er en viktig styrkeutvikler for olympiske løftere også, men den brukes mer for å styrke kroppsholdningen og posisjonene til cleanen. Ja, det er tydeligvis en fantastisk beinstyrkeøvelse.

Anbefalt: