Logo no.boatexistence.com

Ville pepto-bismol skade en hund?

Innholdsfortegnelse:

Ville pepto-bismol skade en hund?
Ville pepto-bismol skade en hund?

Video: Ville pepto-bismol skade en hund?

Video: Ville pepto-bismol skade en hund?
Video: HAR PLANTER FØLELSER? 2024, April
Anonim

Pepto Bismol er både en oral anti-inflammatorisk og et syrenøytraliserende middel. Pepto Bismol er trygt for både mennesker og hunder (ikke katter!), når det brukes riktig. Pepto Bismol selges uten resept, men rådfør deg med en veterinær før du gir den til hunden din fordi noen hunder ikke bør ta stoffet.

Hva skjer hvis en hund spiser Pepto-Bismol?

Pepto-Bismol brytes ned i kjæledyrets mage i forskjellige komponenter, inkludert salisylsyre eller aspirin, som kan være giftig for hunder i høye doser. Blodig oppkast og diaré, magesmerter og svakhet kan forekomme hos kjæledyr med gastrointestinal blødning.

Hvor mye Pepto er trygt for en hund?

Pepto Bismol Dosering for hunder. Dosering av tyggetabletter: Når du gir tyggetablettene til hunden din, anbefales det at medisinen administreres i en dose på 8,5 mg per 1 pund (Pepto Bismol-tyggetabletter med vanlig styrke).

Kan Pepto-Bismol hjelpe en hund som kaster opp?

Svaret på det spørsmålet er teknisk yes, du kan gi Pepto Bismol til hunden din for å behandle mageproblemer, men IKKE uten å spørre veterinæren først. I mange tilfeller kan Pepto Bismol gjøre hunden din sykere, den kan maskere tegn på alvorlig sykdom, og det kan være vanskelig å bestemme en sikker dosering.

Vil Pepto-Bismol hjelpe hundens urolige mage?

I følge eksperter, yes, kan Pepto-Bismol hjelpe med å løse opp kjæledyrets urolige mage, redusere gass eller til og med lindre diaré. I motsetning til mange OTC-medisiner, har U. S. Food and Drug Administration (FDA) godkjent bruken av Pepto-Bismol for hunder.

Anbefalt: