Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er rullator ikke bra for babyer?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er rullator ikke bra for babyer?
Hvorfor er rullator ikke bra for babyer?

Video: Hvorfor er rullator ikke bra for babyer?

Video: Hvorfor er rullator ikke bra for babyer?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Farene ved gåstoler De er ansett som usikre fordi de beveger seg veldig raskt. Babyen din er også høyere når den står oppreist i en rullator og kan nå ting de vanligvis ikke har tilgang til. Potensielle farer inkluderer: fall ned trapper eller trapper.

Hvorfor er rullatorer dårlige for babyer?

Fordi vandrere la babyer nå høyere enn norm alt, er det mer sannsynlig at de tar tak i farlige gjenstander (som varme kaffekopper og kjøkkenkniver) eller berører komfyrtoppene, noe som kan føre til brannskader og andre skader. De kan også falle over gjenstander eller ned en trapp.

Hvorfor anbefaler ikke barneleger turgåere?

Men foreldre bør vite at barneleger har advart mot gåstoler i flere tiår. En ny studie publisert av American Academy of Pediatrics (AAP) viser at barnevandrere kan forårsake alvorlige skader hos små barn, og AAP fortsetter å anbefale at de ikke selges eller brukes.

Er det trygt å bruke rullator for babyer?

Han legger til at studier har vist at barnevandrere forsinker mental og motorisk utvikling Canada forbød faktisk barnevandrere i april 2004. Dette var fordi Canadian Hospitals Injury Reporting og Prevention Program (CHIRPP) fant at det var rapportert 1 935 barnerullatorskader mellom 1990 og 2002.

I hvilken alder bør baby bruke rullator?

Spedbarnsrullatorer er seter som henger fra rammer som lar en baby sitte oppreist med bena dinglende og føttene som berører gulvet. De har brettbord foran og hjul på basen. Spedbarn plasseres vanligvis i rullatorer mellom 4 og 5 måneder, og bruker dem til de er rundt 10 måneder gamle.

Anbefalt: