Logo no.boatexistence.com

Hva er ftc decarbonizer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er ftc decarbonizer?
Hva er ftc decarbonizer?

Video: Hva er ftc decarbonizer?

Video: Hva er ftc decarbonizer?
Video: ТАКТИКА УМНЫХ ДЕНЕГ - Как заработать на Pinterest 2024, Kan
Anonim

FTC Decarbonizer er en forbrenningsforsterker som lett sprer drivstoff for å spille en katalytisk rolle under forbrenningsprosessen. … FTC Decarbonizer inneholder Ferrous Picrate, som produserer Fe++ioner, som har vist seg å være en av de mest effektive for forbrenning.

Hva gjør en Decarbonizer?

FTC Decarbonizer er en unik forbrenningskatalysator. Den oksiderer hardt karbon fra forbrennings- og eksosrom, turboer og DPF-er. Det gjør drivstoffforbrenningen mye raskere, enklere og renere, og reduserer utslippene betydelig! Og det forlenger motorens levetid.

Hvor legger du FTC Decarbonizer?

FTC Decarbonizer legges direkte til drivstofftanken (diesel eller bensin) ved fylling.

Fungerer FTC-katalysator?

De sikkert og effektivt fjerner karbonoppbygging som er den vanligste årsaken til økte utslipp og tap av drivstofføkonomi, men siden du bare trenger å kjøpe dem én gang, er en mye mer kostnadseffektiv løsning enn flytende drivstofftilsetningsstoffer.

Er motoravkarbonisering nødvendig?

Når motoren din ikke fungerer som den skal, forbrenner du betydelig mer drivstoff enn om motoren hadde fjernet karbonavleiringene. … Som et resultat må motoren din bruke mer energi for å gå norm alt Uten å karbonisere motoren din, jobber den hardere enn den trenger, noe som brenner opp drivstoff raskere.

Anbefalt: