Logo no.boatexistence.com

Er minimotorveier på bryter?

Innholdsfortegnelse:

Er minimotorveier på bryter?
Er minimotorveier på bryter?

Video: Er minimotorveier på bryter?

Video: Er minimotorveier på bryter?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Kan
Anonim

“Det er tilfredsstillende å se dette systemet du har bygget kjøre og vokse. Siden Mini Motorways' Apple Arcade-lansering har både uformelle og hardcore-spillere jobbet for å mestre de overraskende komplekse systemene.» Mini Motorways vil lanseres i Nintendo eShop for Nintendo Switch over hele verden i første kvartal 2022

Kan du få minimotorveier på bryter?

Vanlige spørsmål. Hvor kan jeg få tak i minimotorveier? Mini Motorways er ute nå på Apple Arcade og Steam, og kommer snart til Nintendo Switch.

Hva er minimotorveier tilgjengelig på?

Hvor kan jeg spille Mini Motorways? Minimotorveier kan spilles på iPhone, iPad, Apple TV, MacBook eller iMac gjennom Apple Arcade. Den ble utgitt på Steam for Windows og macOS 20. juli 2021, og kommer på Nintendo Switch i 1. kvartal 2022.

Er Mini-motorveier på PS4?

Mini Motorways Review - A Little too Mini

Spillet er også tilgjengelig på iOS via Apple Arcade og PlayStation 4.

Finnes det en kreativ modus i minimotorveier?

Vi er glade for å kunngjøre vår nye tittel: Minimotorveier! Teamet har jobbet hardt med dette spillet siden tidlig i 2018, og vi er så glade for at vi kan dele nyhetene med dere alle etter så mange måneder. … Vi gjorde mye arbeid på Mini Metro i 2018, som å legge til Creative Mode, den interaktive spillguiden og nye kart.

Anbefalt: