Logo no.boatexistence.com

Ved overføring betyr ioc?

Innholdsfortegnelse:

Ved overføring betyr ioc?
Ved overføring betyr ioc?

Video: Ved overføring betyr ioc?

Video: Ved overføring betyr ioc?
Video: 20. What is Dependency Injection and IOC in Spring ? 2024, Juli
Anonim

En umiddelbar eller avbryt (IOC) ordre, også kjent som en "aksepter ordre", er et finansbegrep som brukes i investeringsbanktjenester eller verdipapirtransaksjoner som refererer til "en ordre til kjøp eller selg en aksje som må gjennomføres umiddelbart ".

Hva betyr IOC-handel?

En Immediate-Or-Cancel (IOC)-ordre er en ordre om å kjøpe eller selge en aksje som må utføres umiddelbart. Enhver del av en IOC-ordre som ikke kan fylles umiddelbart vil bli kansellert. Lær mer.

Hva betyr IOC med gyldighet?

En Immediate or Cancel (IOC)-ordre lar et handelsmedlem kjøpe eller selge et verdipapir så snart ordren er frigitt i markedet, hvis ikke vil ordren bli fjernet fra markedet.

Hva er IOC på en dematkonto?

En umiddelbar eller avbryt ordre (IOC) er en ordre om å kjøpe eller selge et verdipapir som forsøker å utføre hele eller deler umiddelbart og deretter kansellerer enhver ufylt del av ordren. … De fleste online handelsplattformer tillater at IOC-ordrer plasseres manuelt eller programmeres inn i automatiserte handelsstrategier.

Hvilken er den beste dagen eller IOC?

En dagsordre er gyldig til slutten av handelsdagen. Den blir kansellert automatisk hvis den ikke utføres før stenging av markedsåpningstidene. En IoC-ordre (umiddelbar eller kansellert) blir enten utført umiddelbart eller kansellert. En del av bestillingen kan utføres ved tilgjengelighet av prismatch, og resten kanselleres.

Anbefalt: