Logo no.boatexistence.com

Kan radonseal males?

Innholdsfortegnelse:

Kan radonseal males?
Kan radonseal males?

Video: Kan radonseal males?

Video: Kan radonseal males?
Video: Наггетсы по моему рецепту! Вкуснее чем в Макдональдс 2024, Kan
Anonim

Ja, forutsatt at betongen er porøs nok for påføring. RadonSeal vil ikke endre utseendet eller friksjonen på overflaten, noe som gjør den egnet for maling, lim, fuktfølsomme gulv osv.

Hjelper maling mot radon?

Radonmaling Sealer bidrar til å redusere mengden radon som trenger seg gjennom betong og sprekker inn i hjemmet ditt. Faktisk kan radonforseglingsmaling som Radonseal Plus bidra til å redusere radonmengden med omtrent 10 % innendørs i de fleste amerikanske hjem!

Er RadonSeal bedre enn DryLok?

Etter det jeg har fått med meg, hevder Radonseal å være bedre til å forsegle enn DryLok. Radonseal er en silikatbasert forsegler, og omtrent alle kommersielle konstruksjonsjobber som krever en betongforsegler spesifiserer at kun et silikatbasert produkt.

Er RadonSeal vanntett?

Ikke brannfarlig. Ingen lukt. Å forsegle innendørs og utendørs porøs betong med RadonSeal gir betong flere viktige fordeler: Vanntetting - Reduserer kapillært vanninnsig og vanndampinnstrømning betydelig.

Er RadonSeal klart?

RadonSeal er en klar, vannbåren, reaktiv forsegling som brukes til å forsterke og vanntetting av støpt betong, tunge betongblokker, kalkstein, fugemasse og andre sementholdige byggematerialer. RadonSeal forsegler porene og kapillærene i betong og begrenser bevegelsen av vann og vanndamp.

Anbefalt: