Logo no.boatexistence.com

Hvorfor forlot dragene berk?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor forlot dragene berk?
Hvorfor forlot dragene berk?

Video: Hvorfor forlot dragene berk?

Video: Hvorfor forlot dragene berk?
Video: Hvorfor 2024, Kan
Anonim

Hiccup samler deretter innbyggerne og dragene for å forlate Berk på et oppdrag for å finne den skjulte verdenen og sikkerhet fra dragejegere.

Hvorfor dro dragene?

Den tredje og sannsynligvis hovedgrunnen til at alle dragene forsvant, var at Acnologia brukte magien sin for å trekke sjelene deres ut av kroppene deres For å forlenge livet trakk de seg tilbake (og tilsynelatende kroppene deres også) inne i dragedreperne de en gang hadde reist.

Hvorfor forlot Toothless Hiccup?

Verden fortjener ikke dragene, så de må dra dit de kan være trygge, selv om det betyr at Hikke og Tannløs skilles. … Hiccup bestemte at det var på tide å si farvel, for å redde alle involverte. Han hadde Astrid, som han giftet seg med mot slutten av filmen, og Toothless hadde Light Fury.

Kommer drager noen gang tilbake til Berk?

'" Etter deres tårefylte farvel flyr alle Berks drager for å leve i den nylig gjenoppdagede "skjulte verdenen." Filmen hopper deretter over 10 år, og viser at Hiccup og Astrid gifter seg og til slutt får barn.

Må Hiccup forlate Toothless?

Til slutt blir Hiccup og Toothless gjenforent, og Hiccup ber om unnskyldning for å ha misforstått dragen hans. Leaving Toothless on Dragon Island Hiccup er tvunget til å forlate Toothless på Dragon Island sammen med resten av dragene i "In Dragons We Trust ".

Anbefalt: