Logo no.boatexistence.com

Hvem bestemte internasjonale oppringingskoder?

Innholdsfortegnelse:

Hvem bestemte internasjonale oppringingskoder?
Hvem bestemte internasjonale oppringingskoder?

Video: Hvem bestemte internasjonale oppringingskoder?

Video: Hvem bestemte internasjonale oppringingskoder?
Video: FBI: International 2x22 Promo "Fencing the Mona Lisa" (HD) Season Finale 2024, Kan
Anonim

Landsnummer eller landskoder er telefonnummerprefikser for å nå telefonabonnenter i nettverkene til medlemslandene eller regionene til International Telecommunication Union (ITU). Kodene er definert av the ITU-T i standardene E. 123 og E. 164.

Hvem bestemte landskodene?

Hvem bestemte hvordan landskodene skulle distribueres? Det var the ITU – International Telecom Union, et organ som inneholder ulike lands nettverksleverandører, som sammen ble enige om hvordan de forskjellige kodene skulle distribueres.

Hvorfor har vi landskoder?

Landskoder er korte alfabetiske eller numeriske geografiske koder (geokoder) utviklet for å representere land og avhengige områder, for bruk i databehandling og kommunikasjon. Flere forskjellige systemer er utviklet for å gjøre dette.

Hvordan ble internasjonale ringekoder tildelt?

Verden ble delt inn i ni soner, og landene fikk en, to eller tresifrede landskoder, med det første sifferet som representerte deres sone. … Tyrkia, som i 1964 hadde den europeiske koden 36, flyttet til sone 9 (Vest-Asia og Midtøsten) og vedtok sin nåværende kode – 90.

Hvorfor har Canada og USA samme landskode for telefon?

Hvorfor har Canada og USA samme landskode? Internasjonal oppringing ble ikke etablert da det første telefonsystemet og den nordamerikanske nummerplanen ble etablert i Canada og USA Av denne grunn har alle land og territorier under NANP +1 som sitt land kode.

Anbefalt: