Logo no.boatexistence.com

Er dummy-klipp trygge om natten?

Innholdsfortegnelse:

Er dummy-klipp trygge om natten?
Er dummy-klipp trygge om natten?

Video: Er dummy-klipp trygge om natten?

Video: Er dummy-klipp trygge om natten?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Noen forskning tyder på at det er mulig at bruk av en dummy når du legger en baby i søvn kan redusere risikoen for plutselig spedbarnsdød. Hvis du velger å bruke en dummy, vent til ammingen er godt etablert (opp til ca. 4 uker gammel). Slutt å gi en dummy til babyen din for å legge seg mellom 6 og 12 måneder.

Er det trygt for babyer å sove med dummyklemme?

Løsning: En smokkklips er et trygt alternativ, men bare hvis tjoret eller båndet er mindre enn syv tommer langt. Lengre enn det, og den kan vikle rundt halsen til en baby.

Er dummy-klipp farlige?

BABYER kan stå i fare for å bli kv alt av tilbehør festet til dukkene sine, har foreldre blitt advart. Gjenstanden - k alt en "baby dummy holder" - kan potensielt vikle seg rundt halsen til et spedbarn og få dem til å kveles og dø.

Kan du bruke smokkeklips om natten?

Men AAP forsikrer foreldre om at "generelt sett er det usannsynlig at sugevaner hos barn i en alder av tre år vil forårsake noen langsiktige problemer." Rapporten advarer imidlertid mot å la babyer sove eller sove med en smokkeklemme festet til klærne (det er en kvelningsrisiko) og sier at å sove, …

Hvordan holder jeg babyens dummy om natten?

"Jeg vil anbefale å få en dummyklips og feste den til pysjamasen hans Jeg gjorde dette med datteren min, og hun klarte å hente dummyen sin selv om natten." "Jeg tok bort dummyen ved dagens første lur og gned meg på ryggen til babyen min i et par minutter. Det tok 10 minutter med gråt og hun sovnet.

Anbefalt: