Logo no.boatexistence.com

Når du drømmer om å kremere kropper?

Innholdsfortegnelse:

Når du drømmer om å kremere kropper?
Når du drømmer om å kremere kropper?

Video: Når du drømmer om å kremere kropper?

Video: Når du drømmer om å kremere kropper?
Video: Dødens yrker 2024, Kan
Anonim

Hvis du ser en brennende kropp i kremasjonsplassen, er det uheldig, og sies å være et produkt av en stor synd begått av drømmeren. Denne tolkningen er i henhold til Swapna Pradeep. Å se de som er døde bo på en kirkegård eller en kremasjonsplass, forutsier atskillelse fra og spenning mellom relasjoner.

Hva vil det si å drømme om en brent kropp?

Å drømme om å bli brent er ikke begrenset til en jobb. Det kan også bety at du må holde deg unna folk som utnytter deg eller skader deg. Først når du blir skadet, kjenner du smerten. Derfor er drømmen som en indikator for å advare deg.

Hva betyr det å drømme om flere døde kropper?

Drømmer om flere døde kropper

Flere døde kropper er et tegn på negativitet i livet ditt. Du føler deg sannsynligvis lurt i forholdet ditt. Dessuten vil du kanskje finne folk du kan stole på i livet.

Hva vil det si å drømme med aske?

Føler et tap av kontroll eller kraftÅ se aske kan symbolisere tap av kraft. Ser du et nedbrent hus, og kun aske står igjen, kan det tyde på at brannen har vært ukontrollerbar. Kanskje du ikke kan kontrollere noe i ditt våkne liv.

Hva er den åndelige betydningen av aske?

Mer generelt har aske lenge vært assosiert med sorg, renselse og gjenfødelse, som alle spiller en rolle i historien om påskedag (slutten av fasten). Tradisjonen hevder at kristne bærer aske på den første fastedagen for å sørge og erkjenne lidelsen som Jesus utholdt.

Anbefalt: