Logo no.boatexistence.com

Hvilken lydkodek for mp4?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken lydkodek for mp4?
Hvilken lydkodek for mp4?

Video: Hvilken lydkodek for mp4?

Video: Hvilken lydkodek for mp4?
Video: Sony WF-1000XM5 Best Custom Settings [TUTORIAL] 2024, Kan
Anonim

MP4 kan inneholde video- og lydstrømmer. Videostrømmene kan kodes i MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 og H. 264/AVC-standardene. Lydstrømmene kan være (HE)-AAC, MPEG-1 Audio Layer 1-2-3, CELP, TwinVQ, Vorbis eller Apple Lossless.

Hvilken kodek skal jeg bruke for MP4?

MP4-beholderen bruker MPEG-4-koding, eller H. 264, samt AAC eller AC3 for lyd. Den støttes bredt på de fleste forbrukerenheter, og den vanligste beholderen som brukes for nettvideo.

Hvilket lydformat er best for MP4?

De fleste eksperter vil hevde at en AAC-kodet MP4 lydfil høres bedre ut enn en lignende størrelse MP3. Det er fornuftig siden AAC er en nyere komprimeringsteknologi. Det ville imidlertid hjelpe om du husker hvor og hvordan du planlegger å spille musikkfilene dine.

Hva er lydformat av høyeste kvalitet?

Hva er det beste lydformatet for lydkvalitet? Et tapsfritt lydfilformat er det beste formatet for lydkvalitet. Disse inkluderer FLAC, WAV eller AIFF. Disse filtypene anses som "hi-res" fordi de er bedre eller lik CD-kvalitet.

Hvilken lydkodek er best?

ACC er for øyeblikket den beste lydkodeken for profesjonell kringkasting. Vi tror at AAC er den beste lydkodeken for de fleste situasjoner. AAC støttes av et bredt spekter av enheter og programvareplattformer, inkludert iOS, Android, macOS, Windows og Linux. Andre enheter som smart-TVer og set-top-bokser støtter også AAC.

Anbefalt: