Logo no.boatexistence.com

Er bønder viktige for landet vårt?

Innholdsfortegnelse:

Er bønder viktige for landet vårt?
Er bønder viktige for landet vårt?

Video: Er bønder viktige for landet vårt?

Video: Er bønder viktige for landet vårt?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

Bønder er Amerikas ryggrad De er mennene og kvinnene som jobber i den brennende varmen og bitende kulde for å legge mat på bordene våre og klær på ryggen. De står opp med solen for å pleie avlinger og holder seg oppe sent for å se på regnskapet. De kjemper mot invasive insekter og kjemper mot uforutsigbart vær.

Hvorfor er bønder viktige for landet vårt?

Bønder har stor betydning i samfunnet vårt. De er de som gir oss mat. Siden hver person trenger riktig mat til livet sitt, så er de en nødvendighet for samfunnet. … Det er mange andre bønder som dyrker avlinger av andre typer.

Er jordbruk viktig for landet ditt?

Landbruket spiller en avgjørende rolle i økonomien i utviklingsland, og gir den viktigste kilden til mat, inntekt og sysselsetting til landbefolkningen.… Men forbedringer i landbruk og arealbruk er grunnleggende for å oppnå matsikkerhet, fattigdomsbekjempelse og generell bærekraftig utvikling.

Hvorfor er bønder viktige på Filippinene?

Landbruk spiller en betydelig rolle i den filippinske økonomien. Ved å involvere rundt 40 prosent av filippinske arbeidere, bidrar den med gjennomsnitt på 20 prosent til bruttonasjonalproduktet … Forsømmelsen av landbrukssektoren og den ujevn fordelingen av ressursene forverret fattigdomssituasjonen i landlige områder.

Hvorfor trenger vi bønder?

Vi trenger bønder for å dyrke korn, frukt og grønnsaker Vi trenger ranchere for å oppdra storfe, kyllinger, svin og andre verdifulle proteinkilder som er en del av et sunt kosthold. Og vi trenger deres tiår med erfaring med å dyrke mat, drivstoff og fiber for å sikre at livsstilen vår fortsetter.

Anbefalt: