Logo no.boatexistence.com

Tror syvendedagsadventister på helvete?

Innholdsfortegnelse:

Tror syvendedagsadventister på helvete?
Tror syvendedagsadventister på helvete?

Video: Tror syvendedagsadventister på helvete?

Video: Tror syvendedagsadventister på helvete?
Video: Lyttiljesus - Er Syvendedagsadventister kristne? Del 1: Er Mikael og Jesus én og samme person? 2024, Kan
Anonim

Syvendedagsadventistenes tro på døden er annerledes enn andre kristne kirker. Adventister tror ikke at folk kommer til himmelen eller helvete når de dør. De tror at de døde forblir bevisstløse inntil Kristi gjenkomst i dommen.

Hvorfor tror ikke syvendedagsadventister på et evig helvete?

Syvendedagsadventister hevder at det å leve i evig helvete er en falsk lære av hedensk opprinnelse, ettersom de ugudelige vil omkomme i ildsjøen. Jehovas vitner tror at det ikke kan være noen straff etter døden fordi de døde slutter å eksistere.

Tror 7. dags adventister på et liv etter døden?

Afterlife: I motsetning til andre kristne kirkesamfunn, ekskluderer adventistenes etterlivsmodell himmel og helvete. I stedet forblir de rettferdige bevisstløse etter døden og gjenoppstår etter det annet komme.

Hva tror syvendedagsadventister om Gud?

Den offisielle adventistenes grunnleggende tro, vedtatt i 1980, inkluderer følgende som utsagn nummer 2, "Trinity": " Det er én Gud: Fader, Sønn og Hellig Ånd, en enhet av tre co. -evige personer.

Hvordan skiller syvendedagsadventister seg fra kristendommen?

Syvendedagsadventister skiller seg bare på fire områder av tro fra de vanlige treenighets-kristne kirkesamfunnene. Dette er sabbatsdagen, læren om den himmelske helligdom, statusen til skriftene til Ellen White, og deres lære om det annet komme og tusenårsriket.

Anbefalt: