Hvor gammel er Deeney?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Deeney?
Hvor gammel er Deeney?

Video: Hvor gammel er Deeney?

Video: Hvor gammel er Deeney?
Video: Night 2024, September
Anonim

Troy Matthew Deeney er en engelsk profesjonell fotballspiller som spiller som spiss for EFL Championship-klubben Birmingham City. Deeney startet sin profesjonelle karriere i Walsall. Han tilbrakte en kort periode på lån med Southern League Premier Division-klubben Halesowen Town i løpet av sesongen 2006–07.

Hva er Troy Deeney-lønn?

Current Contract

Troy Deeney signerte en 5-års / £16 900 000 kontrakt med Watford, inkludert en årlig gjennomsnittlig lønn på £3 380 000.

Hvorfor forlot Deeney Watford?

Deeney sier at han føler en "enorm stolthet" for alt han har oppnådd med Hornets. 33-åringens kontrakt skulle utløpe ved slutten av sesongen, men Watford gikk med på å la ham gå som en gratis agent.

Hvem er faren til Troy Deeney?

Det var i Birmingham, under den mørkeste perioden i livet hans sommeren 2012, at Deeney visste at han måtte endre seg. Faren hans, Paul Burke, som var hans adoptivfar og en beryktet gangster i Birmingham, ble gravlagt en fredag i juni.

Hvem er Alisha hosannah?

Møt Alisha Hosannah, mor, entreprenør, aktivist, filantrop og partner til den engelske profesjonelle fotballspilleren, Troy Deeney. Tobarnsmoren satte seg ned med oss for en hyggelig prat for å diskutere barneklærmerket sitt; Baboosh, kommer til høsten.

Anbefalt: