Logo no.boatexistence.com

Utløper stop loss-ordrer?

Innholdsfortegnelse:

Utløper stop loss-ordrer?
Utløper stop loss-ordrer?

Video: Utløper stop loss-ordrer?

Video: Utløper stop loss-ordrer?
Video: Trading Up-Close: Stop and Stop-Limit Orders 2024, Kan
Anonim

Stop-limit-ordrer som er utpekt som dagsordrer vil utløpe ved slutten av gjeldende markedsøkt hvis de ikke har blitt utløst.

Fungerer stop loss-ordrer alltid?

I mye omsatte aksjer med høyt volum er dette vanligvis ikke et problem, men i markeder med lite omsetning eller volatile markeder kan det hende at bestillingen din ikke blir fylt. … Kort sagt, en stop-limit-ordre gir ikke garanti du vil selge, men den garanterer at du får prisen du ønsker hvis du kan selge.

Utløper stop loss-ordrer Zerodha?

Merk: En stop loss-ordre er kun gyldig for en handelsdag. Hvis stop loss-ordren din ikke utløses i løpet av handelsdagen, vil den forfalle automatisk ved slutten av handelsøkten.

Hva skjer med et stop loss etter arbeidstid?

Stoppordrer vil ikke utføres under økten med utvidede timer. Stop limit- og stop loss-ordrene du legger inn i løpet av utvidede åpningstider vil stå i kø for markedsåpning neste handelsdag. Etterfølgende stoppordrer vil ikke utføres under økten med utvidede timer.

Er en stop loss-ordre garantert?

Stopp-loss-ordrer kan garantere utførelse, men pris- og prisglidninger forekommer ofte ved utførelse. De fleste salgs-stopp-ordrer fylles til en pris under innløsningsprisen; forskjellen avhenger i stor grad av hvor raskt prisen synker.

Anbefalt: