Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kalles det en stempelnål?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kalles det en stempelnål?
Hvorfor kalles det en stempelnål?

Video: Hvorfor kalles det en stempelnål?

Video: Hvorfor kalles det en stempelnål?
Video: Earth Hour : Hvorfor kalles det Earth Hour? #shortvideo #subscribe #shortsvideo #shorts #short 2024, Kan
Anonim

I veldig tidlige motordesigner, inkludert de som drives av damp, og mange veldig store stasjonære eller marinemotorer, er stempelpinnen plassert i et glidende krysshode som kobles til stempelet via en stang. … Opprinnelsen til ordet gudgeon er det mellomengelske ordet gojoun, som stammer fra det mellomfranske ordet goujon.

Hvorfor er stempelstifter hule?

Stempelpinnen/gudgeonpinnen forbinder stempelet med koblingsstangen. Den skal være sterk nok til å overføre kraft og tåle forbrenningstrykk. Stempelstifter er laget hule for å redusere treghetsbelastningen på grunn av frem- og tilbakegående bevegelse.

Hva er en helt flytende stempelnål?

En utforming av stempelstiften som er fri til å bevege seg aksi alt i stempelbosene og den lille enden av styrestangen og utstyrt med endeputer av messing for å beskytte sylinderboringene.

Hva gjør en stempelstift?

Stempelpinnen er leddet mellom stempelet og koblingsstangen På grunn av stempelets oscillerende bevegelse og samspillet mellom gass og treghetskrefter, blir det utsatt for høye laster i vekslende retninger. Figur 2.1 viser stempeltappbelastningen for en bensinmotor ved merkeeffekt.

Hva er en flytende håndleddsnål?

Håndleddspinnen kobler stempelet til koblingsstangen. En hel flytende tapp kan bevege seg i stangen så vel som stempelet, i motsetning til en stokkpinne som må presses inn i den lille enden av vevstangen og bare svinger i stempelet.

Anbefalt: