Logo no.boatexistence.com

Vil påfuglgubber spise yngel?

Innholdsfortegnelse:

Vil påfuglgubber spise yngel?
Vil påfuglgubber spise yngel?

Video: Vil påfuglgubber spise yngel?

Video: Vil påfuglgubber spise yngel?
Video: Spice & Vybz Kartel - Conjugal Visit (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Påfuglgubber er små, fargerike fisker som kommer fra New Guinea. … Voksen fisk i samme kar vil spise yngelen, så det er viktig å overføre eggene når de begynner å klekkes. Gi yngelen levende mat og bytt vannet regelmessig for å hjelpe dem til å trives!

Vil påfuglguder spise reker?

Jeg fant ressurser som sa at de vil prøve å spise de mindre rekene og alle yngelen de kan finne. Noen sa at de bare vil gå etter yngelen og la de voksne være med. Andre hevder at Gudgeon er fredelige og egentlig ikke vil plage rekene i det hele tatt.

Hva spiser Gudgeons?

Hva spiser den? Den sørlige purpurflekkete er kjøttetende og vil spise alt den kan fange, inkludert akvatiske makrovirvelløse dyr (som insektlarver), glassreker, småfisk, rumpetroll og små yabbies.

Spiser påfuglgubber snegler?

Lisa A. Påfuglguttene mine jakter og spiser de unge haikersneglene:) … Begge er veldig fredelige med alle de andre fiskene i tanken min, men de jakter og spiser den unge blæren/ skadedyrsnegler, men heldigvis plager de ikke den oransje kaninsneglen min.

Hvor mange påfugltapper er det i en 10 gallon?

Jeg ble overrasket over å se at de fleste av de store fiskeprofilnettstedene sa at a 2 eller 3 burde klare seg helt fint på 10 gallon.

Anbefalt: