Logo no.boatexistence.com

Kan du vaske polyesterfiberfyll?

Innholdsfortegnelse:

Kan du vaske polyesterfiberfyll?
Kan du vaske polyesterfiberfyll?

Video: Kan du vaske polyesterfiberfyll?

Video: Kan du vaske polyesterfiberfyll?
Video: wupti - så kan du vaske igen 2024, Juli
Anonim

Snu varen på vrangen og legg den i en mesh-vaskepose. Velg ullsyklusen eller den delikate syklusen på vaskemaskinen og bruk kaldt eller varmt vann.

Hvordan vasker du et polyesterfyll?

Polyesterputer har en sprett og er veldig enkle å ta vare på. Vask: Alternative dunputer eller polyesterputer kan vaskes i maskin med varmt vann og et mildt vaskemiddel på den skånsomme syklusen Tørking: Lufttørk polyesterputene på klessnoren eller kast dem i tørketrommelen på en lav varmeinnstilling.

Kan du maskinvaske fiberfyll?

Vaske Fiberfill-puterFiberfill-puter er ganske lite vedlikehold og enkle å rengjøre. Kast disse babyene i vaskemaskinen to om gangen med varmt vann og en forsiktig syklus for å starte. For å virkelig sikre at putene dine får den fulle rengjøringen de fortjener, legg på en ekstra kaldtvannsskylling og sentrifugering på slutten.

Kan polyesterfiberfyll vaskes?

Bruk kaldt eller varmt vann, tilsett bare en liten mengde vaskemiddel (et par teskjeer), og velg den skånsomme syklusen. Når syklusen er fullført, kjør putene gjennom en ekstra skyllesyklus for å sikre at alt vaskemiddelet er skylt bort.

Er det trygt å legge polyester i vaskemaskinen?

Polyester kan vaskes i vaskemaskin. Maskinvask gjenstander som polyesterjakker med signaturvaskemiddel på vanlig syklus med varmt eller kaldt vann. … Lufttørke polyester eller tørketrommel ved middels temperatur. Polyester rynker vanligvis ikke.

Anbefalt: