Logo no.boatexistence.com

Skal alle innerdører ha samme farge?

Innholdsfortegnelse:

Skal alle innerdører ha samme farge?
Skal alle innerdører ha samme farge?

Video: Skal alle innerdører ha samme farge?

Video: Skal alle innerdører ha samme farge?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Hvis du oppdaterer innerdørene dine, trenger du ikke å male alle i samme farge, men du bør holde noe ved dem likt i hele huset for å vedlikeholde samhold og konsistens.

Må alle innerdører ha samme farge?

Det er et vanlig spørsmål: "Må innerdører og innredning matche?" Det korte svaret er no. Dørene og pynten kan ha den stilen og fargen du vil ha. Hjemmets design er helt opp til deg.

Skal alle innvendige dører matche?

Inndører gjør mer enn bare å stenge rom; de er en hovedkomponent i interiørdesignet ditt. … For kontinuitet, pass på at alle innerdørene dine matcher. Oppgradering av dem vil gi verdi og heve innredningen din.

Hva er den beste malingen for innvendige dører?

Semigloss er den beste malingen for innvendige dører og dekor. Grunnen er at halvblank kan ta opp mye misbruk og tåle hakk og riper bedre enn noen annen glans, flat finish eller eggeskall. De store overflatene samler støv akkurat som møblene dine.

Må fotlister matche dørbeklædningen?

Fotlistene dine trenger ikke å matche dørbeklædningen din Selv om den gir en konsistent og mer tradisjonell estetikk, er det en regel du gjerne bør bryte. Fotlister og dørlister er gode steder å gi et unikt preg til ethvert rom. Tradisjonelt har fotlister og dørlister blitt ignorert i interiørdesign.

Anbefalt: