Hvordan bruker jeg modifisere i en setning?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker jeg modifisere i en setning?
Hvordan bruker jeg modifisere i en setning?

Video: Hvordan bruker jeg modifisere i en setning?

Video: Hvordan bruker jeg modifisere i en setning?
Video: Video 78 Kjærlighet på norsk: Jeg elsker deg! Jeg er glad i deg! 2024, September
Anonim

Eksempler på endring i en setning Vi kan hjelpe deg med å endre et eksisterende hjem eller bygge et nytt. Han modifiserte oppskriften ved å bruke olje i stedet for smør. Hun har endret sitt syn på saken. Designet ble endret for å legge til et nytt vindu.

Hva er modifisert med eksempel?

Endring er en endring som gjøres, eller er handlingen for å endre noe. Når en plan er på plass og du gjør en liten endring i planen, for eksempel å bygge en vegg en tomme høyere, er dette et eksempel på modifikasjon.

Hva betyr ordet modifisere?

å endre formen eller kvalitetene til; endre delvis; endre: å endre en kontrakt. … å være modifikatoren eller attributtet til. å endre (en vokal) ved omlyd. å redusere eller redusere i grad eller omfang; moderat; mykne: å modifisere ens krav.

Hva betyr det å endre et ord i en setning?

En arbeidsdefinisjon for ordet «modifisere» er å endre eller endre noe. … En modifikator endrer, tydeliggjør, kvalifiserer eller begrenser et bestemt ord i en setning for å legge vekt, forklaring eller detaljer.

Hvordan endrer du ord?

En modifikator er et ord/setning/ledd som endrer andre ord i en setning. For å være spesifikk er en modifikator enten et adjektiv eller et adverb. Adjektivene modifiserer substantivene, og adverbene modifiserer verbene eller adjektivene eller de andre adverbene. Se detaljene til adjektiver og adverb.

Anbefalt: