Logo no.boatexistence.com

Hvor er stacey dooleys aksent fra?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er stacey dooleys aksent fra?
Hvor er stacey dooleys aksent fra?

Video: Hvor er stacey dooleys aksent fra?

Video: Hvor er stacey dooleys aksent fra?
Video: Meet Stacey Dooley - BBC Strictly 2018 2024, Kan
Anonim

Det er en slik "mockney"-aksent. Jeg er opprinnelig fra London, og du kan se at hun virkelig prøver å høres ut som om hun er fra London og overdriver det. Det ser ut til å ha blitt verre og mer påført siden hun vant Strictly.

Hvem er Stacey Dooley-foreldre?

Stacey tilbringer tid med adoptiv foreldre Sherry og Angie…

Er Stacey Dooley rik?

Staceys nettoverdi er $1million, ifølge CelebWorth.net. Det tilsvarer for øyeblikket rundt 729 000 pund. Stacey dukket opp på TV første gang i april 2008, da hun var deltaker på BBC Threes dokumentarserie Blood, Sweat and T-Shirts.

Er Kevin og Stacey fortsatt sammen?

Den 34 år gamle TV-programlederen og dokumentarskaperen er i et forhold med den tidligere Strictly Come Dancing-proffdanseren Kevin Clifton, som hun møtte mens hun var partner i serien i 2018. … Paret vant showet, og bor for tiden sammen i Brighton.

Er Stacey og Kevin fortsatt sammen 2021?

Stacey utelukket nylig å gifte seg med Kevin, som allerede har vært gift tre ganger. Da hun snakket på showet hennes Stacey Dooley Sleeps Over, forklarte hun: " Kev og jeg har vært sammen i to år "Jeg tror ikke jeg vil gifte meg. Jeg tror jeg ville vært mer interessert i å stifte familie enn å gifte meg.

Anbefalt: