Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kalles pommies pommies?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kalles pommies pommies?
Hvorfor kalles pommies pommies?

Video: Hvorfor kalles pommies pommies?

Video: Hvorfor kalles pommies pommies?
Video: СОЗДАНИЕ СМЕСИ В ШАРИКЕ! | ШАРОВАЯ ПЛОТНОСТЬ | Мы - Дэвисы 2024, Kan
Anonim

Det finnes flere folkeetymologier for "Pommy" eller "Pom". Den best dokumenterte av disse er at " Pommy" oppsto som en sammentrekning av "granateple" I følge denne forklaringen var "granateple" australsk rimslang for "innvandrer" ("Jimmy Grant").

Hvorfor kaller de engelske poms?

Australiere har brukt ordet fritt siden det sannsynligvis dukket opp på slutten av 1800-tallet som et kallenavn for engelske immigranter, en kort form for granateple, med henvisning til deres røde hudfarge.

Hvor kom begrepet poms fra?

Ordet pom har sitt opphav i ordlek. En tidlig, latterlig betegnelse for en innvandrer i Australia var den rimende slangen jimmygrant (noen ganger skrevet som Jimmy Grant), spilt inn i 1844.

Hvorfor kaller Aussies oss Poms?

Pommy eller Pom

Begrepene Pommy, Pommie og Pom, i Australia, Sør-Afrika og New Zealand, betegner vanligvis en engelsk person (eller, mindre vanlig, personer fra andre deler av Storbritannia). … I følge denne forklaringen var " granateple" australsk rimslang for "immigrant" ("Jimmy Grant").

Hva kaller engelskmennene Aussies?

Med England i ferd med å møte Australia i The Ashes, funderer Martin Fone på utledningen av kallenavnet fra Aussies: Poms.

Anbefalt: