Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen på alligatorer og krokodiller?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen på alligatorer og krokodiller?
Hva er forskjellen på alligatorer og krokodiller?

Video: Hva er forskjellen på alligatorer og krokodiller?

Video: Hva er forskjellen på alligatorer og krokodiller?
Video: Alligator VS Crocodile - What's the Difference? 2024, Juli
Anonim

Snuteformen og kjevelinjen er sannsynligvis de enkleste måtene å skille alligatorer vs. krokodiller. Snuteform: Alligatorer har en bred, avrundet, u-formet snute, mens krokodiller har lange, spisse, v-formede snuter. … Kjevelinje: Alligatorer har en bred overkjeve, som gjør at tennene kan forbli skjult i munnen.

Hvilken er verst en alligator eller en krokodille?

Alligatorer, selv om de definitivt er farlige, er relativt redde sammenlignet med krokodiller. … Krokodiller, på den annen side, er mye mer dårlig humør og langt mer sannsynlig å angripe mennesker, selv uprovosert. Australske s altvannskrokodiller regnes generelt som de farligste i verden, etterfulgt av nilkrokodiller.

Hva er forskjellen alligator og krokodille?

Det viktigste å huske på er at alligatorer og krokodiller er forskjellige arter De kan identifiseres ved kjeveform, størrelse og farge. Alligatorer er mørkegrønne eller svarte, har u-formede snuter, bittesmå svarte flekker og er mindre enn kroker. Krokodiller er større, har v-formede snuter og er mer aggressive.

Hva er likhetene og forskjellene mellom krokodiller og alligatorer?

Alligatorer og krokodiller er begge kjent for å leve i eller i nærheten av vann, men alligatorer er ferskvannsdyr og krokodiller lever i s altvann. Deres oppførsel når det gjelder vann er bemerkelsesverdig lik Både alligatorer og krokodiller forblir i våtmarker og på kysten, og begge dyrene svømmer overraskende raskt.

Kan alligatorer pare seg med krokodiller?

Spørsmål: Kan alligatorer og krokodiller parre seg? Svar: Nei, de kan ikke. Selv om de ser like ut, er de genetisk for langt fra hverandre. Selv om de er beslektede, delte de seg i separate slekter for lenge siden.

Anbefalt: