Vil epstein-perler forsvinne?

Innholdsfortegnelse:

Vil epstein-perler forsvinne?
Vil epstein-perler forsvinne?

Video: Vil epstein-perler forsvinne?

Video: Vil epstein-perler forsvinne?
Video: ТРАВМЫ РТА У НОВОРОЖДЕННЫХ 2024, Oktober
Anonim

Epstein-perler krever ingen form for behandling. I mange tilfeller vil de forsvinne av seg selv innen en uke eller to etter fødselen Friksjonen i babyens munn fra amming, flaskemating eller bruk av smokk hjelper deg raskt å bryte ned og løse opp ujevnheten.

Er Epstein-perler normale?

Epstein-perler er som en godartet form for akne, men de forekommer i munnen. De er helt harmløse og vil til slutt ta vare på seg selv, så ikke bekymre deg for at de påvirker babyens helse.

Kan du få en Epstein Pearl?

Du bør aldri klemme Epstein-perler eller prøve å få ut cystene. Ikke bare vil det ikke hjelpe, men det kan introdusere skadelige bakterier i babyens blodomløp.

Kan en 3 måneder gammel gutt få Epstein-perler?

Selv om det kan være alarmerende å se, er det mest sannsynlig en ufarlig, vanlig tilstand k alt Epsteins perler. Gode nyheter! Faktisk er 80 % av babyene berørt, vanligvis nyfødte opptil 5 måneder, og de fleste tilfellene er nyfødte.

Kan en 10 måneder gammel person ha Epstein-perler?

Orale lesjoner som ofte diagnostiseres hos nyfødte og spedbarn inkluderer Epsteins perler, Bohns knuter, dental lamina-cyster og medfødt epulis. Likevel møter klinikere spennende tilfeller som sjelden har blitt rapportert i litteraturen.

Anbefalt: