Logo no.boatexistence.com

Elsket morathi aenarion?

Innholdsfortegnelse:

Elsket morathi aenarion?
Elsket morathi aenarion?

Video: Elsket morathi aenarion?

Video: Elsket morathi aenarion?
Video: The Morathi Experience 2024, Kan
Anonim

Og hun hadde født ham en sønn, Malekith, og lært ham at det fortsatt var en følelsesgnist i ham. Han hadde funnet noe å kjempe for nok en gang og vendte tilbake til kampen, om ikke med håp, i det minste med besluttsomhet. Etter at Morathi sier "Jeg elsker deg," til Aenarion

Er morathi malekith elsker?

Morathi riding her Dark Pegasus Sulephet. Morathi the Hag Sorceress er moren til og ryktet elsker av heksekongen Malekith. Hun var den andre kona til Aenarion som reddet henne fra et Slaaneshi-krigsband i dagene av den første Chaos-invasjonen før The Sundering.

Er Tyrion relatert til aenarion?

Prins Tyrion, forsvarer av Ulthuan. Prins Tyrion, kjent som arvingen til Aenarion, Dragon of Cothique, Champion of the Everqueen og Defender of Ulthuan, er den største nålevende High Elven-krigeren i denne alderen.

Hvor gammel er morathi?

Morathi er 7 000+, men sannsynligvis ikke mye over 7000. Tyrion og Teclis, den tidligste faktiske datoen jeg ser knyttet til dem er 2173, en kamp med N «Kari ved helligdommen i Asuryan, hvor de blir beskrevet som «unge». Hvis de var 25 (unge for en alv), ville de vært rundt 350 år gamle.

Er Teclis og Tyrion brødre?

Teclis, Loremaster of Ulthuan. … Teclis er tvillingbroren til Tyrion, den berømte Elven Hero og den allment utropte Defender of Ulthuan. Som av Aenarions linje, er hver av hans etterkommere bestemt til storhet blant de ti kongedømmene.

Anbefalt: