Logo no.boatexistence.com

Hva menes med normaliserbar?

Innholdsfortegnelse:

Hva menes med normaliserbar?
Hva menes med normaliserbar?

Video: Hva menes med normaliserbar?

Video: Hva menes med normaliserbar?
Video: Hva menes med overheng i lønnsoppgjøret? 2024, Kan
Anonim

Kan bli normalisert; mottakelig for normalisering

Hva betyr det at en funksjon er normaliserbar?

Så hvis bølgefunksjonen din har et endelig integral i denne forstand, et tall som er mindre enn uendelig, så kan psi normaliseres. … Den ene er normaliserbar, noe som betyr at den har en integral av psi-kvadrert endelig, og normalize er en som allerede er justert for å gjøre dette og kan brukes til å definere en sannsynlighetsfordeling.

Hva menes med normalisering?

Normalisering er prosessen med å organisere data i en database Dette inkluderer å lage tabeller og etablere relasjoner mellom disse tabellene i henhold til regler utformet både for å beskytte dataene og for å gjøre databasen mer fleksibel ved å eliminere redundans og inkonsekvent avhengighet.

Hva betyr ad hoc-grunnlag?

utføres bare når det er nødvendig for et spesifikt formål, uten planlegging eller forberedelse. Hun har en veldig ad hoc tilnærming til ledelse. på ad hoc-basis: Medlemmer av komiteen velges på ad hoc-basis.

Hva er meningen med pom?

(pi oʊ ɛm) eller reseptbelagte medisin abbreviation (Pharmaseutical: Administration) Forkortelsen POM på etiketten til et legemiddel forteller du at medisinen kun er tilgjengelig hvis en lege foreskriver den. POM-er er kun tilgjengelig med resept utstedt av lege.

Anbefalt: