Logo no.boatexistence.com

Hva er en fullstendig utbygging?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en fullstendig utbygging?
Hva er en fullstendig utbygging?

Video: Hva er en fullstendig utbygging?

Video: Hva er en fullstendig utbygging?
Video: Episode 4 | Hva er egentlig greia med lavkarbonløsninger? 2024, Kan
Anonim

Full utbygging betyr at nominelle bygnings- og ryddefotavtrykk i samsvar med høyeste og beste bruk som tillatt under gjeldende soneinndeling ble brukt på alle private og ubebygde parseller med utviklingspotensial i flomsletten.

Hva inkluderer en utbygging?

Ved leasing av næringseiendom må leietakere budsjettere for utbyggingen. En utbygging inkluderer tilføyelse av vegger, dører, uttak, skap og alt annet som er bygget i utleiearealet I kontorleieavtaler krever leieavtalen vanligvis at utleier betaler kostnadene for leietakers utbygging.

Hva betyr full utbygging?

Betydningen av begrepet "build-out" gjelder typisk for leide kontor- og butikkbygg som starter som litt mer enn fire vegger og en dør med den hensikt å fullføre råarealet til å bli merbefordrende for virksomheten.

Hva er en konstruksjon bygget ut?

En utbygging er i hovedsak arbeidsmengden eller byggeoppgavene som må utføres for at et kommersielt prosjekt skal nå en fullført tilstand Disse oppgavene kan være forbedringer anbef alt av leietaker eller endringer som entreprenøren anbefaler for å overholde lokale byggeforskrifter og restriksjoner.

Hvem betaler for full utbygging?

Mange ganger vil huseier betale for utbyggingskostnadene. Dette er spesielt tilfelle når leieperioden er på tre år eller mer.

Anbefalt: